Ruski lek za miome! Čuvarkuća i med su dobitna kombinacija - RECEPT - Moj ciklus
search

Ruski lek za miome! Čuvarkuća i med su dobitna kombinacija - RECEPT

By | 1 comment
Ruski lek za miome je jednostavan i prirodan način uklanjanja mioma u koji se mnoge žene kunu.Da li ste znali da su čuvarkuća i med protiv mioma kombinacija koja pobeđuje! Da, ovaj stari recept zaista čini čuda. Otkrivamo vam sve detalje!

ruski lek za miome



Krećemo od najvažnijih!


Čuvarkuća i med za miome – recept



Jednostavno i brzo možete napraviti ovaj ruskli lek za miome sami kod kuće. I da bude najbolje od svega – za svega par minuta.

Potrebno vam je 300g listova čuvarkuće i 500g meda.

Kada birate med koji ćete koristiti za pripremanje ovog (ili bilo kojeg drugog melema) ili za jelo, birajte pravi domaći med od proverenih i sertifikovanih proizvođača. Samo takav med bogat je sastojcima koji su blagotvorni. Gomila rastopljenog šećera u lažnom medu neće biti baš delotvorna!

Kombinacija ova dva sastojka dobra je i za imunitet u celini, smanjuje anksioznost i stres i može ublažiti menstrualne probleme. Mi ćemo se ovom prilikom zadržati samo na tome kako se koriste čuvarkuća i med za ciste na jajnicima i miome na materici.

Da, dve različite stvari, ali je tretman isti!

Ruski lek za miome - priprema:


Operite listove čuvarkuće i sameljite u blenderu (ako ga nemate, poslužiće i mašina za mlevenje mesa). Sjedinite sa medom. Sipajte u staklenu teglu i ostavte u frižideru 7 dana da čuvarkuća ispusti svoje aktivne sastojke u med. Nakon toga možete početi sa upotrebom.

Ovo je samo jedan od načina lečenja mioma prirodnim putem

Kako se koriste med i čuvarkuća za ciste i miome? 


Ovaj melem koristi se 3 puta na dan po jedna kašičica. 

Preporuka je da se koristi drvena ili plastična kašičica. Za razliku od nekih lekova gde je to potrebno raditi u pravilnim vremenskim razmacima, ovde to nije slučaj. 

Upotreba ide ovako: 

· 1 kašičica ujutru pre jela, na prazan stomak. Nakon toga pola sata ne sme da se jede, a ni pije ništa. 

· 1 kašičica između ručka i večere. Potrebno je da prođe bar 2 sata od ručka i opet da se pola sata nakon upotrebe ne jede ništa. 

· 1 kašičica pre spavanja 

Ova količina tretmana dovoljna je za 20 dana upotrebe. A da li je 20 dana dovoljno? Hoće li se miomi i ciste povući? 

med i čuvarkuća protiv mioma


Iskustva sa ruskim lekom za miome i ciste govore da je za manje ciste i miome ovo dovoljno, ali da za veće treba i nekoliko meseci. 

Ovu mešavinu u slučaju većih mioma koristite 3 meseca, pa proverite da li ima napretka. Nakon toga, napravite pauzu 15 dana, pa možete opet nastaviti 3 meseca. 

Ruski lek za miome i prednosti njegovih sastojaka 



Verovatno vam je poznato da je čuvarkuća jedna ultraotporna biljka koja raste u svim uslovima, pa i na kamenu! Otporna je i na mraz. Najbolje je ipak da listove uberete u periodu od marta do oktobra, pošto tada u njima ima najviše aktivnih komponenti. Ako se pitate koje su to aktivne komponente, izdvojićemo jabučnu kiselinu, masna ulja, fumarnu kiselinu, kalcijum malat., tanine, smolu. 

čuvarkuća i med za miome



Med je bogat antiokisidantima, ima zaceljujuća i antibakterijska svojstva. 

Ukoliko ste alergični na pčelinje proizvode, ovo nije opcija za vas!

U ostalim slučajevima, čuvarkuća i med su svakako melem kojem treba da pružite šansu. 

Da li ste vi probali ovaj ruski lek za miome? Ako jeste, podelite sa nama iskustva u komentaru.

Новији пост Старији пост Почетна

1 коментар:

  1. Ja ga vec koristim od September vec drugu turu I pri kraju sam.Nakon ove Ture napravicu pauzu 15 Dana krenucu ponovo do Marta do kontrole pa cu videti rezultate

    ОдговориИзбриши

A šta Vi mislite o ovoj temi?