OTKRIVAMO! Kako podmlađivanje vagine može da vam promeni život- NA BOLJE! - Moj ciklus
search

OTKRIVAMO! Kako podmlađivanje vagine može da vam promeni život- NA BOLJE!

By | Leave a Comment
Podmlađivanje vagine je sve popularnija procedura među ženama. Otkrivamo vam kako se radi, koja je najpovoljnija varijanta i koje su njene prednosti.



beauty-743370_1280.jpg


Postoji nekoliko vrsta ovih zahvata, a mi ćemo ovoga puta objasniti sve prednosti koje ima podmlađivanje intimne regije hijalurnosnkim filerima u odnosu na druge metode.


Kada se preporučuje podmlađivanje vagine?




Žene tokom života prolaze neke burne periode koji ostavljaju svoj trag na intimnoj regiji.
Klimakterijum je jedan period u životu žene kada se u telu dešavaju brojne promene, uključujući i one na intimnom području. One ne nastaju samo tada. Neželjene promene u izgledu i atrofija vagine mogu nastati i posle porođaja.


Bez obzira koji je razlog u pitanju, podmlađivanje vagine može znatno da doprinese da vaš seksualni život bude bolji, vi puni sampoouzdanja,  a mi smo otkrili i mesto i način gde to možete brzo, efikasno i uspešno obaviti i PO NAJPOVOLJNIJOJ CENI! Pročitajte kako se radi podmlađivanje intimne regije hijualuronskim filerima u poliklinici “Gracia medika”.


Promene kod žena koje nastaju tokom klimakterijuma




Životno doba na prelazu iz generativnog perioda (doba polne zrelosti) u senijum (period od klimakterijuma do kraja života) naziva se klimakterijum. Najčešće nastaje između 45-50 godine, ali u nekim slučajevima i ranije.

Često se termini klimakterijum i menopauza izjednačavaju, međutim, menopauza (prestanak menstruacije) je zapravo jedan od prvih simptoma klimakterijuma.

U organizmu žene odvijaju se hormonske promene koje dovode do gašenja funkcije jajnika i povećane aktivnosti prednjeg režnja hipofize u lučenju menopauznog
gonadotropina.

U periodu menopauze dolazi do smanjene proizvodnje estrogena i kolagena. To dovodi do pojave znakova starenja na licu, opuštanja kože, kao i do atrofije vagine.

Ali pssst! O tome se ne priča!
girl-1076998_1280.jpg


E pa, hajde da razbijemo taj tabu, jer postoji rešenje!


Atrofija vagine ne samo da estetski nije lepa, nego je i sam osećaj neprijatan. Može da dovede do suvoće vagine, bolnih polnih odnosa,urinarnih problema, svraba, peckanja i niza neprijatnih simptoma.


Podmlađivanje vagine hijaluronskim filerima je procedura koja može pomoći da se “stvari vrate na svoje mesto”.

Na koji način se može podmladiti intimna regija žene?



Najčešće je prva asocijacija da podmlađivanje vagine podrazumeva neki vid estetske operacije. Međutim, mnogi od tih zahvata, kao što je recimo labioplastika,zahtevaju dugotrajan i mukotrpan oporavak i rade se u totalnoj anesteziji.


Na veliko zadovoljstvo mnogih žena, danas je moguće poboljšati estetski izgled i funkciju vagine minimalno invazivnim tehnikama, bez perioda oporavka i zadržavanja u zdravstvenim ustanovama.

Najviše primenjivana procedura je ubrizgavanje hijaluronske kiseline injekcionim putem u intimnu regiju.

Kako se obavlja procedura?



Pre obavljanja procedure podmlađivanja vagine hijaluronskim filerima nije potrebna nikakva priprema. Radi se u lokalnoj anesteziji, ambulantno, bez dužeg zadržavanja.

Posle prvobitnog pregleda, lekar na tretirani deo nanosi anestetik u vidu kreme ili injekciono. Zatim se u intimnu regiju ubrizgava prečišćena hijaluronska kiselina. Taj proces stimuliše fibroblaste (tipove ćelija u našem organizmu koji proizvode kolagen) da budu aktivniji i proizvode više kolagena.


Koji problemi se mogu rešiti ubrizgavanjem hijaluronske kiseline?


Hijaluronska kiselina dovodi do uvećanja velikih usana i vraćanja izgubljenog prvobitnog oblika, eliminiše suvoću vagine koja je veoma česta kod žena, ublažava bol za vreme intimnih odnosa, pojačava se seksualno zadovoljstvo, nestaju oštećenja i svrab, poboljšava se elastičnost i estetski izgled.

U radu se koriste fileri visokog kvaliteta i nema rizika za nastanak alergijskih reakcija, a količina koja se koristi individualna je za svakog pacijenta. Ovo je jako važno, zato uvek birajte proverene ustanove za obavljanje ovakvih procedura, kao što je polikilinka Gracia medika.



Koliko košta podmlađivanje vagine hijaluronskim filerima



U poliklinici Gracia medika traje akcija, pa cena podmlađivanja intimne regije:140 eura za 1 ml hijaluronske kiseline.

Koliko će mililitara biti potrebno za tretman, individualno je i zavisi od samog zahvata i regije na kojoj se koristi. 

Šta raditi posle procedure?


Preporučuje se izbegavanje fizičkih aktivnosti kao što su vožnja bicikla i trčanje u narednih 7-14 dana. Lekar propisuje upotrebu antibiotika.

Da li je dovoljna samo jedna procedura?



Proceduru treba posle određenog vremena ponoviti, a koliko često i u kom razmaku procenjuje doktor za svakog pacijenta posebno.




6074.jpg


Designed by nensuria / Freepik



Da li ste se pronašli u ovim problemima?


Možda ne morate da na sav glas pričate o njima, ali ne morate ni da ih krijete i trpite. Rešenje postoji - podmlađivanje intimne regije hijaluronskim filerima je prava stvar i sigurno će vam popraviti život na bolje.


Mi smo vam otkrili tajnu. Vama ostaje da zakažete svoj tretman u poliklinici Gracia medika.


Новији пост Старији пост Почетна

0 коментара:

A šta Vi mislite o ovoj temi?