5 pogrešnih zaključaka koje možete izvući iz reklama za uloške - Moj ciklus
search

5 pogrešnih zaključaka koje možete izvući iz reklama za uloške

By | Leave a Comment
Ukoliko krenete da pratite neku seriju film na tv-u (a u skorije vreme i neki You tube kanal), reklama za uloške vas neće zaobići.  I dok je danas iz reklama lako shvatiti čemu ulošci služe i kako se koriste, ranije su reklame za uloške i tampone bile obavijene dozom misterije. Istina, i dan danas su realne reklame izuzeci, a iz većine možete doneti neke sasvim pogrešne zaključke. Ovo su neki od njih:

Tokom menstruacije nose se bele pantalone
 

 Dobro, može i suknja, a idealno je ako ste kompletno obučeni u belo, od glave do pete. Još ako oko vas vijore bele zavese, lete beli leptiri (koji su garant bili inspiracija za uloške za krilcima) ili padaju beli cvetići (recimo oni od kamilice zbog koih ulošci imaju bajan biljni miris pre korišćenja)  onda ste definitvno u pravom ambijentu i pravom outfitu.




Zaključak broj 1: Ne nosite crno da se ne vidi! Kada dobijete, treba da nosite belo u svojoj najsvetlijoj nijansi - onoj iz reklama za magični prašak za veš ili izbeljivač.

Menstruacija donosi sreću


Devojke u reklama za uloške uvek su vedre, nasmejane i ushićene jer...su dobile?!! Njihova sreća je neizmerna i baš tada se ludo zabavljaju sa svojim drugaricama. 



Zaključak broj 2. Ukoliko vam padne mrak na oči kad vidite crvenu fleku na svom vešu, boli vas stomak, neraspoložene ste i ne skače vam se naokolo sa prijateljicama kada imate odlive, sa vama nešto nije u redu. Higijenski ulošci su kao droga i izazivaju zavisnost. 



Dobiti menstruaciju znači dobiti super moći


Ove činjenice o menstruaciji su potpuno pogrešne. Kako to misle "niste seksi" kada dobijete i "koordinacija vam je loša"? Nema šanse! Sudeći po reklamama za uloške,  ne samo da  bez problema možete da parkirate auto unazad. Možete da savršeno održavate ravnotežu na trapezu, koordinacija vam je perfektna, možete da jedrite bavite se slobodnim penjanem, jašete konje, letite avionom, igrate balet i skačete savršenu špagu u vazduhu. 




Zaključak broj 3: Ko zna šte sve zapravo možete! U nove podvige, projekte i ka novim ciljevima nikako ne krećite ako niste dobile menstruaciju. U suprotnom ste osuđene na propast!

Menstruacija je plave boje


Brine vas kada je menstruacija braon boje, svetlo crvena ili kada imate rozikast sekret? I treba da vas brine! Sudeći po reklamama za uloške, menstrualna krv je isključivo  plave boje.






Zaključak broj 4: Krv vam je crvena????  Vi ste vanzemaljac!

Jedan uložak je dovoljan



Stručnjaci tvrde da žene mesečno izgube oko 50 ml krvi kroz menstruaciju. Sudeći po reklamama, to je taman onoliko koliko plave tečnosti nasmejane devojke sipaju u reprezentativni primerak. Jedan uložak je dakle dovoljan za sve vaše dane kada krvarite.







Zaključak broj 5:  Jedno pakovanje uložaka od 12 komada može da traje godinu dana.

A kako bi reklame izgledale da su realne ? 

Новији пост Старији пост Почетна

0 коментара:

A šta Vi mislite o ovoj temi?