USLOVI KORIŠĆENJA - Moj ciklus
search


Stranica "Moj ciklus" namenjena je svim ženama koje žele da budu sa menstruacijom na "ti" i saznaju sve o svom ciklusu.


Da budemo konkretni i jasni i izbegnemo nedoumice postavili smo uslove korišćenja sajta. Molimo vas da ih pročitate. Pristupom našem sajtu, prihvatate ove uslove korišćenja bez ograničenja. Ukoliko se ne slažete sa njima, nemojte koristit naš sajt.

Odricanje od odgovornostiInformacije na sajtu su isključivo informativnog karaktera i ne mogu biti zamena za lekarski savet. Vi ste sami odgovorni za procenu tačnosti, potpunosti, korisnosti i upotrebljivosti mišljenja, saveta, usluga i drugih informacija pruženih na sajtu.Sajt koristite na sopstveni rizik.

Moj ciklus nije odgovoran za materijalnu ili nematerijalnu štetu, direktnu ili indirektnu koja nastane iz korišćenja ili je u nekoj vezi sa korišćenjem našeg internet sajta ili njegovog sadržaja. Ne dajemo nikakve garancije niti smo odgovorni za za tačnost, sadržinu, zakonitost, pouzdanost informacija ili sadržaja prikazanih na njemu.Moj ciklus zadržava pravo da ne objavi komentare kojima se povređuje privatnost nekog lica, uvredljive sadržaje kao i sadržaje koji su u suprotnosti sa Zakonom o javnom informisanju. Takođe, ne odgovaramo za komentare korisnika koji su odraz njihovog mišljenja. 


Vlasništvo sadržajaInternet sajt Moj ciklus i svi tekstovi, slike, video i audio materijal su autorsko delo zaštićeno autorskim pravima ili su na sajt postavljeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosica prava. Preuzimanje sadržaja i slika sa sajta nije dozvoljeno bez ostavljanja linka ka našem sajtu.


Linkovi ka internet sajtovima trećih licaSajt Moj ciklus može sadržati linkove ka drugim internet stranicama čiji su vlasnici treća lica. Takvi linkovi su obezbeđeni isključivo u dobroj nameri i da bi vam pružili što više korisnih informacija. Nismo odgovorni za rad, sadržaj, politiku privatnosti ili bezbednost ovih internet stranica čiji su vlasnici treća lica.


Politika privatnosti


Sajt Moj ciklus čuva privatnost svih korisnika i štiti lične podatke posetilaca. Web sajt može pratiti statističku posećenost preko alata Google analytics isključivo radi pribavljanja nužnih informacija.Informacije koje prikupljamo:

– Domen i IP adresa

– Vrstu browser-a i operativnog sistema pomoću kojeg je pristupljeno našem sajtu

– Vreme pristupa i dužinu posete

– Strane koje posećujete

– Ukoliko ste linkovali naš sajt sa nekog drugog sajta, adresu tog sajta

– Ukoliko nam sami prosledite informacijeSajt podatke prikuplja i obrađuje u skladu sa zakonima Republike Srbije ( Zakon o zaštiti ličnih podataka, Zakon o elektronskoj trgovini i ostalim propisima koji se odnose na prikupljanje i zaštitu ličnih podataka).

Informacije do kojih dođemo ne koristimo kako bismo Vas lično identifikovali, već da bi na osnovu tih i drugih informacija izmerili broj poseta internet sajtu, prosečno vreme provedeno na internet sajtu, pregledane stranice itd. Ove informacije ćemo koristiti isključivo da bismo izmerili frekvenciju posećivanja našeg portala i unapredili njegov sadržaj.


U slučaju kada od Vas zatražimo druge lične informacije, kao što su Vaše ime i e-mail adresa, tražićemo Vaš pristanak (npr. upotrebom online formulara ili putem e-maila), obavestiti Vas o procesu prikupljanja informacija i o tome kako ćemo ih upotrebiti.


Podatke koje Moj ciklus prikupi neće davati na uvid trećoj strani. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećem licu, osim u slučaju kada je takva obaveza regulisana zakonom.


Upotreba kolačićaMoj ciklus može koristiti kolačiće za tehničke potrebe kako bi vam pružio bolju navigaciju kroz sajt ili vam omogućio da prilagodite korišćenje sajta svojim potrebama. Ukoliko ne želite da imate kolačiće na svom kompjuteru, možete isključiti ta podešavanja u svom browser-u.


Izmene uslova korišćenjaZadržavamo pravo da uslove korišćenja povremeno menjamo, bez najave. Molimo vas da s vremena na vreme posetite ovu stranicu, kako biste bili upoznati sa eventualnim promenama.