KAPI VIRKA - Moj ciklus

KAPI VIRKA

(100ml)

100% PRIRODNO


➧➧ Pomaže u smanjenju obilnih menstrualnih krvarenja

➧➧ Jača mišiće materice 

➧➧ Olakšava bolne menstruacijeSamo za teritoriju SrbijeKako deluju kapi virka?


Kapi virka su pomoćno lekovito sredstvo koje efikasno pomaže kod mnogih ženskih bolesti. Virak je bogat taninima koji imaju adstrigentska svojstva i sužavaju krvne sudove. Na ovaj način virak deluje protiv obilnih menstrualnih krvarenja

Svojim aktivnim dejstvom, kapi virka jačaju zidove materice. Oni tada vremenom postaju otporniji na grčeve i smanjuju se menstrualni bolovi. Aktivni sastojak virka je i salicilna kiselina koja ima antiupalna svojstva i smanjuje bolove.  

Kapi virka mogu se koristiti i kod mioma i cisti, a mnoge žene koje planiraju potomstvo koriste kapi virka za plodnost. Samo za teritoriju Srbije

Kome su namenjene kapi virka?


Kapi virka namenjene su ženama koje imaju problem sa menoragijom odnosno obilnim menstrualnim krvarenjima. To uključuje i endometriozu i miome na materici. Takođe su namenjene ženama i devojkama koje često pate od bolnih menstrualnih ciklusa. Generalno su dobre za ženske tegobe bilo koje vrste. Kapi virka namenjene su ženama koje planiraju potomstvo i koriste se za plodnost. 

Kako se koriste kapi virka?


15-20 kapi razmutite u malo vodi i pijte pre jela, 3 puta dnevno. Ako se koriste za regulaciju menstrualnog ciklusa najbolje je da ih počnete konzumirati 15 dana pre menstruacije. 

CENA: 819 dinara + troškovi dostave


Samo za teritoriju Srbije